L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha convocat els Premis IVAJ Carnet Jove «Mil x Cent 2019» per a reconéixer les iniciatives juvenils que promouen la participació i intervenció de la joventut en tot el territori.

«Mil x Cent 2019» concedirà un total de cent premis amb una dotació econòmica de 1000 euros cadascun. Els cent premis es distribueixen en blocs de deu en cadascuna de les deu àrees que conformen la Xarxa Jove.

Podran concórrer a esta convocatòria, joves de 16 a 30 anys tant individualment com en grup així com les associacions juvenils i entitats prestadores de serveis a la Joventut inscrites en el Cens d’Associacions Juvenils i Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut en la Comunitat Valenciana. Els equips redactors i organitzadors de la iniciativa juvenil hauran d’estar formats per joves
Els projectes d’iniciatives juvenils, que hauran de ser originals s’hauran d’haver desenvolupat entre octubre de 2018 i 29 de setembre de 2019. El termini de presentació comença el 29 d’octubre i finalitza el 15 de novembre de 2019.